ROSALIQUE 3 I 1 ANTI-RØDME FORMEL 1. Grønne mikrosfærer som indeholder hudfarvede pigmenter, giver øjeblikkelig camouflering og dække af rødme og ujævn hudtone. 2. Bioaktive ingredienser med anti-inflammatoriske og rødmereducerende egenskaber, lindrer den røde og sensitive hud. 3. Indeholder SPF 25 med både UVA og UVB beskyttelse.

ROSALIQUE 3 i 1 CREME TIL DAGLIG BRUG - ÅRET RUNDT

BESKRIVELSE AF ROSALIQUE

 

ROSALIQUE  er en 3 i 1 dagcreme, til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet. Den milde og parfumefri creme beskytter hudens barriere, og efterlader den med en smuk ensartet glød. Ideel til brug under din makeup for bedre dækkeevne og en hud der stråler hele dagen.

 

RØD OG SENSITIV HUD 

Rød og sensitiv hud kan være kosmetisk generende, og kan skyldes flere faktorer såsom alder, miljø og livsstil. Ofte er den røde og/eller sensitive hud til stede henover næseryggen og på kinderne. Den røde og/eller sensitive hud kan også være et symptom på medicinsk diagnosticerede lidelser, såsom rosacea, keratosis pilaris og couperose.

 

UNIK INNOVATION 

Rosalique er udviklet særligt til den permanente eller periodevis sensitive hud, samt huden der har tendens til rødme, og den giver en øjeblikkelig blid og langsigtet forbedring. Cremen kombinerer grønne mikrosfærer der neutraliserer rødme, samt rødme reducerende a-Bisabolol, Zeolite Provitamin B5 og sheasmør.

 

 ROSALIQUE 3 I 1 ANTI-RØDME FORMEL

1. Grønne mikrosfærer som indeholder hudfarvede pigmenter, giver øjeblikkelig camouflering og dække af rødme og ujævn hudtone.

2. Bioaktive ingredienser med anti-inflammatoriske og rødmereducerende egenskaber, lindrer den røde og sensitive hud. 

3. Indeholder SPF 25 med både UVA og UVB beskyttelse.

 

 ROSALIQUE ANVENDELSE

Påfør om morgenen, som en del af din daglige hudplejerutine. Påfør i løbet af dagen efter behov. Start med en lille mængde og massér forsigtigt produktet ind i huden, indtil du opnår en ensartet hudtone. Gentag hvis der er behov for yderligere dækning. Rosalique er også ideel til brug på hals og décolléte. Brug den dagligt som et redskab til at mindske rødme i huden.